Minden új kezdetben rejlik valami varázslat. Ma a svéd melodikus death metal legendás csapata, a Soilwork hivatalosan is beindítja az újévet egy izgalmas hírrel: A banda a Soilwork teljes jogú tagjaként üdvözli a basszusgitár-virtuóz Rasmus Ehrnbornt.

Soilwork 2022

„Örömmel üdvözöljük végre Rasmus Ehrnbornt a Soilwork-családban, és bejelentjük, hogy ezentúl ő a hivatalos basszusgitárosunk, a zenekar teljes jogú tagja. Rasmus a 2019-es ‘Verkligheten’ turnéja óta velünk van a színpadon és ott volt az ‘A Whisp Of The Atlantic’ című EP-nk rögzítésénél, és persze szerepelni fog az idén megjelenő új albumunkon is. Rasmus egy világklasszis zenész, aki a zenekar fontos tagjává vált, és már nagyon várjuk, hogy mit hoz a jövő ebben az új felállásban” – adta hírül közleményében a zenekar. Rasmus Ehrnborn pedig hozzátette: „Számomra a Soilworkhöz teljes jogú tagként csatlakozni egy kicsit olyan, mintha egy álom vált volna valóra, mivel évek óta nagy rajongója vagyok a zenekarnak. A zeneiségük és a dalszerzői vénájuk nem evilági, és miután az elmúlt években együtt turnéztam és stúdióztam a srácokkal, mindannyiukat kedves barátomnak tekintem. Alázattal és büszkeséggel tölt el, hogy részese lehetek a Soilwork következő fejezetének.”

 

 

A Soilwork felállása 2022-ben:

Björn ’Speed’ Strid – ének
David Andersson – gitár
Sven Karlsson – billentyűs hangszerek
Sylvain Coudret – gitár
Bastian Thusgaard – dob
Rasmus Ehrnborn – basszusgitár

Jelenleg a zenekar az új stúdióalbum véglegesítésén dolgozik, ha szeretnél egy rövid első pillantást vetni arra, hogyan fog szólni a Soilwork 2022-ben, nézz bele az alábbi videóba!

Megosztás