Svédország három kiemelkedő bandája állt össze, hogy egy közös turnéval szántsa végig Európát. Az In Flames és az Arch Enemy co-headliner körútjának vendége a Soilwork, a budapesti állomásra október 23-án kerül sor a Barba Negrában.

A ’The Rising From The North Tour’ a svéd metálzene ünnepe. Az In Flames, az Arch Enemy és a Soilwork a műfaj múltját, jelenét és jövőjét hivatott reprezentálni. Anders Fridén az In Flamesből így nyilatkozott a turné bejelentése kapcsán: „Nem is lehetnénk izgatottabbak, mert hosszú idő után végre újra együtt állhatunk a színpadon barátainkkal, az Arch Enemyvel és a Soilworkkel. Felejthetetlen estéket ígérünk nektek, Svédország legjobbjait ne hagyjátok ki!”

 

 

Michael Amott az Arch Enemyből így folytatta: „Micsoda extravagáns svéd metálőrület jön Európában 2024-ben! Az Arch Enemy egészen korai időszakára nyúlnak vissza a közös élmények az In Flames és a Soilwork zenekarokkal. Már most izgatottak vagyunk, hogy svéd bajtársainkkal együtt csinálhatjuk végig ezt a különleges turnét!”

Björn Strid a Soilworkből pedig így zárta sort: „Az elmúlt évtized legnagyszerűbb turnéfelállásáról végre lehullott a lepel. Az izgatottság mellett abban is biztosak vagyunk, hogy ez az a turné, amire nagyon sokan vártak már. Készüljetek fel a legendás dallamos svéd metáltámadásra!”

A H-Music, a Rock1, a Barba Negra és a Cobra Agency bemutatja:
‘Rising From The North Tour’: In Flames, Arch Enemy, Soilwork
Barba Negra Red Stage, 2024.október 23.
Kapunyitás: 18:00

A jegyértékesítés november 24-én 10 órakor indul a Rock1 honlapján, bővebb információ az esemény Facebook-oldalán.
▲ 14.999 Ft – early bird (limitált!)
▲ 17.999 Ft – elővételben 2023. december 31-ig
▲ 18.999 Ft – elővételben 2024. október 22-ig
▲ 19.999 Ft – a koncert napján, a helyszínen

Megosztás