Tavaly elhunyt gitárosa, David Andersson előtt tiszteleg a The Night Flight Orchestra, és nem meglepetés, hogy a The Sensationben is hozzák a tőlük megszokott minőséget.

The Night Flight Orchestra

Hatalmas változások történtek tavaly a The Night Flight Orchestra háza táján, az évek óta háttérénekesnőként szereplő Anna-Mia Bonde elhagyta a zenekart, akinek Åsa Lundman személyében már meg is találták a helyettesét. A zenekar gitárosa, David Andersson sajnálatos módon elhunyt tavaly, alkohol- és mentális problémái voltak. A most megjelent, The Sensation című dallal előtte tiszteleg a csapat. A zenészek fő dalszerzőjük nélkül is azt nyújtják, ami várható egy Night Flight Orchestra-daltól: klasszikus rock, fülbemászó, táncolható dallamokkal megspékelve.

 

 

„A The Sensation az első az idén megjelenő vadiúj kislemezek sorában. Magában hordoz mindent, amiről ez a zenekar szól: ragyogó riffeket, ragadós ritmusokat és felejthetetlen dallamokat. A szöveg egyben tisztelgés a csodálatos néhai David Andersson és a sok utazás előtt, amit megosztottak Björnnel” – nyilatkozta a zenekar a kislemezzel kapcsolatban. Az említett Björn Strid énekes beszélt a klip történetéről is: „Ez a videó egy nagyon fiatal női sztár felemelkedését mutatja be, és azt, hogy mi zajlik a függöny mögött, amikor a csillogás már elhalványul. Darabokra hullik az univerzuma, de ő felülemelkedik ezen nagyszerű debütálása során ebben a finoman giccses vetélkedőben, melynek végén győztesek születnek, a vesztesek pedig eltűnnek.” A kislemez borítóját – amit Sebastian Forslund alkotott – is David egyik írása ihlette, amit rájuk hagyott: „Ha valaki ezt olvassa, szeretném ha tudná, hogy most már űrhajós vagyok. Úton vagyok, valahol az űrben, azzal a céllal, hogy végül egy jéggolyóvá alakuljak át, tűzcsóvával a hátam mögött.”  A videóban többek között az ’Orange Is A New Black’ sorozatból ismert amerikai színésznő, Jessica Pimentel is szerepel.

The Night Flight Orchestra

Megosztás