Az olasz paródiazenekar, a Nanowar Of Steel már sok más banda stílusát levéve írt fantasztikus dalt, most az Iron Maiden került terítékre, és olyan számot írtak, aminek már a címe is sokatmondó: Afraid To Shoot Into The Eyes Of A Stranger In A Strange Land.

Nanowar Of Steel

Öregnek érzik magukat a Nanowar Of Steel tagjai, ezért figyelmeztetnek, hogy ne hagyjuk ki a pár nap múlva induló Európa-turnéjukat – aminek április 26-án lesz budapesti állomása is –, mert előfordulhat, hogy ez lesz az utolsó koncertsorozatuk. De arra azért volt energiájuk, hogy a turné előtt egy meglepetésdallal és -videóval jelentkezzenek. Most az Iron Maiden került a célkeresztjükbe és egy igen rövid és velős címet adtak az új dalnak: Afraid To Shoot Into The Eyes Of A Stranger In A Strange Land. Ha esetleg valakinek pár eredeti dal címe vagy szövegrészlete ismerős lehet, az nem a véletlen műve, ugyanis az olaszok zseniálisan rakták össze a „Vasszűz” klasszikusainak részleteit.
Vélhetően ez a dal is helyet kap azon a Barba Negrában megrendezésre kerülő előadáson, ahol a szintén olasz Trick Or Treat lesz az előzenekar. Őrültségből és eszement gegekből biztos nem lesz hiány, ha a tavalyi koncertjükből indulunk ki.

 

 

A CONCERTO Music bemutatja: „We Are Getting Old, Don’t Miss This Tour” Tour 2024
Nanowar Of Steel, Trick Or Treat
koncertek
Barba Negra, 2024. április 26.
Jegyek a Rock1 rendszerében vásárolhatók 7500 Ft-ért, a koncert napján 8000-ért, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás