Március elején érkezik az olasz metálparódia-zenekar, a Nanowar Of Steel legújabb lemeze, a budapesti koncertjük előtt megnézhetjük az első előzetes videóját, április 4-én az Analog Music Hallban lép fel a banda a Frozen Crown társaságában.

A metálparódia olasz mestere, a Nanowar Of Steel március 10-én jelenteti meg ötödik albumát ’Dislike To False Metal’ címmel, az anyag a Napalm Records gondozásában jelenik meg. Olyan vendégek szerepelnek az albumon, mint Joakim Brodén, a Sabaton énekese vagy a nemrég hazánkban is megforduló Eleine énekesője, Madeleine Liljestam.
Énekelj és nevess együtt a zenekar vadonatúj kislemezdalával, a Winterstorm In The Nighttal, a himnikus dal a korpásodás és a fejbőrhigiénia mélységeit kutatja, amelyben Madeleine Liljestam, az Eleine énekesnője is közreműködik.
A zenekar így nyilatkozott a dalról és a lemezről: „Miután a legutóbbi, Armpits Of Immortals [A halhatatlanok hónalja] című kislemezen a metálosok első számú higiéniai problémájával foglalkoztunk, most egy vadonatúj dallal folytatjuk a metál- és személyes higiéniai sagát, amely a headbangerek egy másik rémálmával foglalkozik, a korpás fejbőrrel. Mr. Baffót [a zenekar lilahajú énekese] addig gyötörte ez a probléma, amíg nem talált rá megoldást, így reméljük hogy ti, metálosok mindannyian követni fogjátok tanácsait, hogy hogyan oldjátok meg!
A ’Dislike To False Metal’ a digitális felháborodásunk kinyilvánítása mindazzal szemben, ami nem olyan metál, mint amilyennek mi szeretnénk. Öregszünk, és lassan metálboomerekké válunk, végigcikázunk a neten és nem követjük a dolgokat vagy leiratkozunk mindenről, ami maga a metálszégyen. Bár maga az album tele van nem metálos hatásokkal – mint például a swing vagy a Backstreet Boys –, a zenénk gerince mégis tiszta rozsdamentes acélból van!”

 

 

A zenekar a friss lemezzel Európa-turnéra indul a Frozen Crown zenekarral megtámogatva, és a turnénak lesz budapesti állomása is április 4-én, az Analog Music Hallban.

A CONCERTO Music bemutatja: ‘Death To False Metal Tours Tour 2023’ Nanowar Of Steel, Frozen Crown
Analog Music Hall, 2023. április 4.
Jegyek a Tixánál kaphatók, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Nanowar Of Steel koncert

A ’Dislike To False Metal’ dallista:

01. Sober
02. Winterstorm In The Night (feat. Madeleine Liljestam – Eleine)
03. Disco Metal
04. Muscle Memories
05. Chupacabra Cadabra
06. Pasadena 1994 (feat. Joakim Brodén – Sabaton)
07. Metal Boomer Battalion
08. Dimmu Boogie
09. Protocols (Of The Elders Of Zion) Of Love
10. The Power Of Imodium

Nanowar Of Steel - Dislike To False Metal

 

Megosztás