Egyre-másra jelentik be nagyon várt koncertek új dátumait a szervezők. Ezúttal a hollywoodi Black Veil Brides koncertje és az Epica, valamint az Apocalyptica közös turnéja kapott új időpontot.

Black Veil Brides

Már meg sem lepődünk azon, hogy a járványhelyzet miatt jövőre kerülnek eredetileg erre az évre szervezett koncertek. A következő érintett a Black Veil Brides, valamint az EpicaApocalytica duó.

 

 

„Értesítjük az érdeklődőket és jegytulajdonosokat, hogy az Epica / Apocalyptica turné a bizonytalan európai járványhelyzet miatt halasztásra került. A jó hír, hogy kevesebb mint öt hónappal tolódik a dátum, a budapesti koncertre 2020. október 25-e helyett 2021. március 10-én kerül sor változatlan fellépőkkel és helyszínnel, a már megváltott jegyek természetesen érvényesek az új dátumra. Akinek nem felel meg az új dátum, kérjük jelezze 2020. július 17-ig az eredeti jegyvásárlási ponton.” – szól a szervezők közleménye.

További infókat a koncert Facebook-oldalán találhatsz.

„A kialakult járványhelyzet miatt a Black Veil Brides (vendég: Creeper) koncertjét új időpontban, várhatóan 2021. június 15-én rendezzük meg a Budapest Parkban – szól a szervezők közleménye. – A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, jegyed egy bármelyik másik parkos koncertre felhasználható utalványra válthatod. Kérünk, 30 napon belül (július 15-ig) írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra. Ezt 12 hónapig (június 15-től számítva) lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani. Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertjeink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is a Ticketswap oldalát ajánljuk. További részletek a honlapunkon. Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: park@budapestpark.hu Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!”

További infókat a koncert Facebook-oldalán is találhatsz.

 

Megosztás