Ian Anderson után most a mélyen vallásos Neal Morse is felszólal azok tettei ellen, akik Isten nevére hivatkozva visznek véghez kegyetlenségeket a világban. Vélhetően ezért esett a trió választása a Jethro Tull Hymn 43 című dalára.

Morse Portnoy George

A Neal Morse, Mike Portnoy és Randy George trió május elején jelentette be, hogy visszatér a ‘Cover To Cover’ sorozatuk. A ‘Cov3r To Cov3r’ tartalmában többek között King Crimson-, Jethro Tull-, Badfinger– és David Bowie-dalokat hallhatunk a trió keze nyomán, az újdonság július 24-én lát napvilágot CD és LP lemezeken az Inside Out Music gondozásában. Az új művek előadásához egyetlen vendég csatlakozott Jon Davison (Yes) személyében, akivel a No Opportunity Necessary, No Experience Needed című Yes-tételt adták elő.

 

 

A ‘Cov3r To Cov3r’ mellett megjelenik egy gyűjtemény, a ’Cover To Cover Anthology (Vol. 1-3)’ is, melyben megtaláljuk a sorozat három lemezét együtt. Az első két album dalait újramaszterelték és a fizikai példányok mellett a digitális platformokon is elérhetővé teszik. Mind a háromnak új borítót terveztek, mely Thomas Ewerhard (Sons Of Apollo, The Neal Morse Band, Avantasia) munkája.

Gerry Rafferty Baker Streetje és Ringo Starr It Don’t Come Easyje után most az 1971-es Jethro Tull-lemezre kalauzolnak el minket Nealék, hallgasd meg az ő előadásukban a Hymn 43-t!

Megosztás