A KISS bejelentette a pandémia miatt elhalasztott koncertjeinek a pótlását, a budapesti fellépésre 2022. július 14-én kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.

KISS

Egy elképesztő és alaposan dokumentált 45 éves karrier után a KISS 2019-ben megkezdte utolsó turnéját, teltházas koncerteket adtak a világ minden táján, amelyek vitathatatlanul a pályafutásuk legnagyobb show-i voltak. Az turné első bejelentése után óriási rajongói nyomás nehezedett a bandára további helyszínekkel kapcsolatban, de az ’End Of The Road World Tour’ New Yorkban – egy még nem véglegesített időpontban – hivatalosan lezárul.

 

 

Sajnos az elmúlt időszak eseményei miatt a KISS nem tudta teljesíteni az eredetileg 2020-ra, majd 2021-re tervezett európai fellépéseket, de a zenekar örömmel jelenti be, hogy átütemezték a búcsúturnét 2022-re, sőt a ma bejelentetteken túl újabb európai időpontok is várhatóak. A KISS Army tagjainak elővásárlási lehetőséget biztosítanak, a szokásos jegyek mellett VIP csomagokat is kínálnak az érdeklődő rajongóknak, amelyek többek között akár a bandával közös fotót vagy koncert előtti exkluzív fogadást is tartalmazhatnak, vagy betekintést a kulisszák mögé, további részletek a banda honlapján. A hazai eseményre jegyet a szervező Live Nation Magyarország oldalán lehet vásárolni, a Facebook-esemény is elérhető már. A 2021-es elhalasztott koncertre megváltott jegyek érvényesek az új időpontra.

Megosztás