fbpx

Június végén jelenik meg Mike LePond szólóbandájának új lemeze, amiről már a harmadik dal is kagylózható Ides Of March címmel.

Mike LePond’s Silent Assassins

A Silver Lining Music gondozásában kerül boltokba június 26-án a Mike LePond nevéhez köthető Mike LePond’s Silent Assassins harmadik albuma ’Whore Of Babylon’ címmel. A tematikáról a Symphony X basszere a következőket mondta: „Sosem akartam dögös csajokról és hasonló dolgokról írni, úgyhogy amikor elkezdtem többet foglalkozni a történelemmel, úgy éreztem, hogy a történelem és az old-school, zúzós metalriffek házassága epikus és erőteljes lehet. Ebben a szellemben írtam meg az első két lemezt, és ez az új album egy újabb lépés ebbe az irányba.”

Az albumot a Symphony X turnéi között írta meg LePond, aki kollégája, Michael Romeo stúdiójában dolgozott az anyagon. A dalokban nemcsak basszusgitáron, hanem ritmusgitáron is ő játszik, zenésztársai a lemezen Alan Tecchio énekes és Lance Barnewold gitáros. Alább a Dracul Son és az Ironborn után az Ides Of March is meghallgatható.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás