Hamarosan megjelenik a Mike LePond vezette Mike LePond’s Silent Assassins új lemeze, a ’Whore Of Babylon’. Az albumról most egy újabb dal hallgatható meg.

Mike LePond’s Silent Assassins

A Silver Lining Music gondozásában kerül boltokba a Mike LePond nevéhez köthető Mike LePond’s Silent Assassins harmadik albuma ’Whore Of Babylon’ címmel. A tematikáról a Symphony X basszere a következőket mondta: „Sosem akartam dögös csajokról és hasonló dolgokról írni, úgyhogy amikor elkezdtem többet foglalkozni a történelemmel, úgy éreztem, hogy a történelem és az old-school, zúzós metalriffek házassága epikus és erőteljes lehet. Ebben a szellemben írtam meg az első két lemezt, és ez az új album egy újabb lépés ebbe az irányba.”

Az albumot a Symphony X turnéi között írta meg LePond, aki kollégája, Michael Romeo stúdiójában dolgozott az anyagon. A dalokban nemcsak basszusgitáron, hanem ritmusgitáron is ő játszik, zenésztársai a lemezen Alan Tecchio énekes és Lance Barnewold gitáros. Alább a Dracul Son után most az Ironborn is meghallgatható.

Megosztás