Együtt indul útnak jövőre az Amon Amarth és a Machine Head! A két banda ‘Vikings And Lionhearts 2022’ turnéja 2022. október 18-án Budapestre is elér.

Amon Amarth - Machine Head

Készüljetek fel a 2022-es év legmonumentálisabb metálturnéjára!  A svéd viking metál nagyurai, az Amon Amarth és a Bay Area metálikonjai, a Machine Head összefognak, hogy a ‘Vikings And Lionhearts Tour 2022’ co-headliner arénaturnéval végigtombolják Európát 2022 szeptemberében és októberében. Az erős pároshoz csatlakozik a show nyitózenekaraként a The Halo Effect, egy új zenekar, mely a svéd melodikus death metal öt kiválóságából verbuválódott: Peter Iwers, Daniel Svensson, Jesper Strömblad, Niclas Engelin és Mikael Stanne csapata melegít be a két nagy ász előtt. A turné 2022. október 18-án ér Budapestre, ahol a Barba Negra ad otthont a nagyszabású eseménynek. A jegyértékesítés november 3-án 11 órakor indul.

 

 

Amon Amarth

Az Amon Amarth bejelentette: „Vikingek, újra portyázni indulunk! Azt mondták, nem lehet, de ezekben a zavaros időkben hősies tettekre van szükség! Az Amon Amarth egyesíti erőit oroszlánszívű barátaival, a hatalmas Machine Headdel, hogy jövő ősszel a pusztítás ösvényét vágjuk Európán keresztül. Pogány lelketek tanúja kell legyen mindkét zenekar teljes produkciójának, mert ez lesz az év legmonumentálisabb metáleseménye. A fosztogatókhoz csatlakozik a svéd The Halo Effect, akik abszolút megtestesítik a legendás göteborgi hangzás szellemét.”

Machine Head

A Machine Head frontembere, Robb Flynn hozzátette: „Nagy örömmel jelentjük be, hogy diadalmasan visszatérünk a földetekre, hogy koponyákat zúzzunk szét, circle piteket gerjesszünk és kimerítsük a sörkészleteiteket! Csakhogy ezúttal nem egyedül leszünk. Közel egy évtized óta először a Machine Head lemond a szokásos »Evenings with…« programjáról, hogy egyesítse erőit harcedzett testvéreivel, az Amon Amarthtal, valamint honfitársaikkal, a The Halo Effecttel. Ez az abszolút monstre turné 2022 őszén veszi kezdetét, és életetek legpusztítóbb éjszakája lesz. Szóval készüljetek fel, emeljétek az öklötöket, emeljétek a poharatokat és rázzátok a fejeteket velünk az év legkeményebb turnéján! Eljövünk értetek!”

The Halo Effect

Hasonlóan felvillanyozott a The Halo Effect is: „Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, jövő ősszel a fantasztikus Machine Head és Amon Amarth előzenekaraként mutathatjuk be új zenekarunkat Európa színpadain. Ez a zenekar egy öreg barátok közti ötletből született, hogy csináljunk valami klassz dolgot együtt, amivel valahogy visszahozzuk azt a kreativitást és energiát, amit a göteborgi metálon felnőve éreztünk. A metálvilág két legelismertebb és legtapasztaltabb zenekarával összeállni tökéletes módja lesz annak, hogy megmutassuk, kik is vagyunk. Találkozzunk az első sorokban!”

Megosztás