Ma jelentette be a svéd metálcsapat, hogy a ’The European Siege’ sorozatot teljesen átszervezték jövő őszre. Az új budapesti időpont 2022. október 16. lesz.

Arch Enemy-Behemoth-Carcass-Unto Others

Az Arch Enemy, a Behemoth, a Carcass és az Unto Others zenekarokat tömörítő ’The European Siege’ sorozat eredetileg idén októberben ért volna Budapestre, de a teljes turnét átütemezték a jövő évre a globális egészségügyi helyzet miatt. Az új időpont 2022. október 16. és a négy csapat változatlanul együtt lesz látható a Barba Negrában. A koncert szervezői a változtatás kapcsán egy rövid üzenettel jelentkeztek: „A 2021-re tervezett ’The European Siege’ turné 2022-ben indul majd csak útnak. A budapesti állomás sem marad el, csak új időpontban, 2022. október 16-án kerül megrendezésre. A 2021.október 19-re megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra, ezért kérjük, hogy őrizzétek meg! Ha az új dátum nem megfelelő, természetesen a visszaváltásra is van lehetőség a vásárlás helyszínén 2021.szeptember 19-én éjfélig. A Rock1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzétek! Köszönjük a megértéseteket! Vigyázzunk egymásra!”

 

 

Az Arch Enemy főnöke, Michael Amott is jelentkezett egy rövid üzenettel a halasztás bejelentése kapcsán: „Senki sem csalódottabb nálunk emiatt, az holtbiztos. De ez van, és már alig várjuk, hogy 2022-ben visszatérhessünk! Maradjatok egészségesek, tartsatok ki a metál mellett!”

Arch Enemy

Megosztás