fbpx

És még egy sztár, aki az Instagramon adott hírt betegségéről: a Mayan énekesnője, aki korábban az Arjen Lucassen által alapított Stream Of Passionnek is énekese volt, méhnyakrák kezelés alatt áll.

Marcela Bovio

Marcela Bovio mexikói énekes, hegedűművész, dalszerző és énektanár, aki jelenleg a Mark Jansen (Epica) által alapított holland szimfonikus death metal együttes, a Mayan tagja. Melankolikus, érzelemdús hangjáról ismert, korábban olyan csapatokkal dolgozott együtt, mint a Stream Of Passion, az Ayreon, a The Gentle Storm, a The Gathering és a Maiden United. A közösségi médiában közzétett üzenetéből derült ki, hogy rákkal diagnosztizálták. Ezt írta: „Kedves barátaim, talán észrevettétek, hogy a közelmúltban nagyon csendben voltam a közösségi médiában. És néhányan tudják már, de sokan még nem, szóval úgy gondoltam, hogy itt teszem közzé. Vigyázat, kemény hír következik… méhnyakrákom van, és jelenleg is kezelnek vele. Idegtépő utazás volt eddig, nagyon nehéz volt tudatosítani és elfogadni, de napról napra könnyebb, és azt hiszem, fontos része ennek, hogy kiadjam magamból. Nagyon szerencsés vagyok, hogy itt a családom és a barátaim, akik hihetetlen mennyiségű támogatást nyújtottak nekem. Örömmel mondhatom, hogy a kezelés eddig rendben zajlott, és fizikailag nem éreztem magam nagyon rosszul. A prognózis szintén nagyon pozitív, ezért remélem, hogy néhány hónapon belül megszabadulhatok ettől a dologtól és jó hírt oszthatok meg veletek! Alig várom azt a napot, amikor ismét felmászhatok egy színpadra, és énekelni tudok nektek. Addig is nagyra értékelem a jókívánságokat.”

Marcela Bovio

Bovio, aki több mint egy évtizede él Hollandiában, az utóbbi években szólókarrierjét is folytatta, miután kiadta a ‘Found!’ EP-t 2015-ben, melyet két teljes hosszúságú album követett, a 2016-os Unprecedented’ és a 2018-as ‘Through Your Eyes’.

Megosztás