Megérkezett a jövő februárban esedékes új Star One-album első kislemezdala, amelyben a Conception-énekes Roy Khan és a Black Sabbath exfrontembere, Tony Martin a főszereplő.

Arjen Lucassen

Az Ayreon-opuszok atyja, Arjen Anthony Lucassen ’Revel In Time’ címmel új Star One-lemezzel jelentkezik február 18-án. A kiadvány különlegessége, hogy az első lemezen hallható dalok a bónuszlemezen más énekesekkel szólalnak meg, Arjen a ’Transitus’-hoz hasonlóan a Facebook-oldalán fedi fel az új művén közreműködők névsorát. Aki már biztos, az Floor Jansen (Nightwish), Steve VaiRoy Khan (Conception), Irene Jansen (Ayreon), Tony Martin (ex-Black Sabbath) és Marcela Bovio (Ayreon), de a listának messze nincs még vége. Arjen közzétette a dallista mellett új anyagának zárótételét, a Lost Children Of The Universe-t, ebben az említettek közül Roy Khan, Tony Martin, Steve Vai, Marcela Bovio és Irene Jansen mellett a Hellscore Choir (Amorphis, Orphaned Land) nevű metálkórus is hallható.
A frissen bemutatott szerzeményről így mesélt a holland zenész: „Ez a tízperces epikus mű az első videó és kislemezdal az új Star One albumhoz, a ’Revel In Time’-hoz, a szövegét a ’Csillagok között’ [Interstellar] című film ihlette. Ez a verzió, ami itt hallható, kissé különbözik az albumon megjelenőtől, ugyanis a dalt az első lemezen Roy Khan énekli, míg a másodikon Tony Martin. Ehhez a YouTube-os verzióhoz kombináltam a kettőjük hangját, mindkettőjük csodálatos énekes és nem tudtam választani, remélem, hogy tetszik nektek.”

 

 

’Revel In Time’ dallista:

01. Fate Of Man
02. 28 Days (Till The End Of Time)
03. Prescient
04. Back From The Past
05. Revel In Time
06. The Year Of ’41
07. Bridge Of Life
08. Today Is Yesterday
09. A Hand On The Clock
10. Beyond The Edge Of It All
11. Lost Children Of The Universe

Star One

Megosztás