A pandémia a Manowar menetrendjének is keresztbe tett, így az idén áprilisra tervezett németországi koncertsorozatot egy évvel elhalasztották.

Az érvényben lévő biztonsági korlátozások, valamint a nagyszabású rendezvények szervezésének bizonytalansága miatt a Manowar kénytelen áttenni az eredetileg 2021 áprilisára tervezett turnéját 2022 áprilisára. „Biztosak vagyunk abban, hogy a közelmúltban engedélyezett vakcináknak köszönhetően a válság hamarosan kordában tartható lesz és ez nagy rendezvényeket tesz újra lehetővé – magyarázta Joey DeMaio –, de mindenki biztonságát szem előtt tartva az a helyes döntés, ha elég időt hagyunk a koncertezés újrakezdésére, ezért az idei turnét 2022-re tesszük át. A sors úgy hozza, hogy 2022 még különlegesebb év lesz, mert hat albumunk mérföldkőnek számító évfordulóját ünnepeljük a világ legnagyobb Manowar-rajongóival:

 

 

40 éves a ’Battle Hymns’
35 éves a ’Fighting The World’
30 éves a ’The Triumph Of Steel’
20 éves a ’Warriors Of The World’
15 éves a ’Gods Of War’
10 éves a ’The Lord Of Steel’”

A koncertsorozat a ’Laut & Hart – Stark & Schnell Anniversary Tour ’22’ nevet egy új himnuszról kapta, amit a Manowar a német rajongóinak szentelt. „Alig várjuk, hogy jövőre találkozzunk, és hogy együtt ünnepeld velünk ezt a megaeseményt! Laut und hart, stark und schnell!” [Hangosan és keményen, erősen és gyorsan] – mondta Joey. A 2021-es turnéra váltott jegyek érvényesek az új dátumokra is.

Megosztás