Idén lett 40 éves az epikus heavy metal zászlóvivője, az amerikai Manowar. A kialakult helyzet miatt azonban csak jövőre vágnak bele a jubileumi turnéba.

Manowar

A Manowar 2021-ben megkezdi 40. évfordulós turnéját. A sorozat áprilisban kezdődik Németországban és sok év után először hollandiai koncerteket is tartalmaz. A turné nagyobb lesz, mint valaha, zenekarral és kórussal, viking harcosokkal, lenyűgöző látvánnyal és halhatatlan klasszikusok sorával.

 

 

„Mindannyian – a világ minden táján – nagyon nehéz időket élünk – mondta Joey DeMaio basszusgitáros. – De túl leszünk ezen közösen, erősebben, mint valaha! A zene egyetemes erő! Ez vezet át minket a nehéz időkön és egyesít bennünket! És amikor itt lesz az ideje újra ünnepelni, győztesen emeljük fel kezünket, nekünk vannak a legnagyszerűbb rajongóink a világon!”

A 40. évfordulós turné 2021-ben ünnep lesz mindazoknak a metalrajongóknak, akik szeretik a Manowart: dalok, melyek egyesítenek és inspirálnak, epikus látványvilág, kiemelkedő hangzás és hasonló gondolkodású barátok összejövetele a kalapács jele (Sign Of The Hammer) alatt.

Manowar

 

Megosztás