Valamit tudhat ez a Stefano Lionetti! Talán csak annyit, hogy nem elég jó dalokat írni, jó hangszerelést csinálni, kell találni egy klasszis énekest is hozzá, ha az AOR műfajban tevékenykedsz. Lars Säfsund a Work Of Artból tökéletes választásnak tűnik, nem véletlen, hogy már az ötödik nagylemezük közeleg.

Lionville 

A Lionville ötödik stúdióalbuma 2022. február 11-én jelenik meg ‘So Close To Heaven’ címmel. Az előző négy albumával a Lionville kivívta a dallamos rock / AOR-rajongók nagyrabecsülését, és ez az ötödik lemez várhatóan tovább erősíti a zenekar pozícióját a műfaj egyik első számú előadójaként. A ‘So Close To Heaven’ két különleges csúcspontja a sok közül a Lars Säfsund és a szintén nagyhírű AOR-énekes, Robbie LaBlanc duettje a This Time című nótában, valamint Richard Marx Arrow Through My Heart című dalának feldolgozása. Az utóbbi számot Richard Marx, Bruce Gaitsch és Fee Waybill írta Marx ‘Repeat Offender’ című sikerlemezének munkálatai során, de csak az énekes 2021-es válogatáslemezén jelent meg az ebből a korszakból származó demó.

 

 

A Lionville-t 2010-ben alapította Stefano Lionetti, a Genovában élő dalszerző, gitáros-énekes és testvére, Alessandro. Lars Säfsundot (Work Of Art, Enbound) sikerült beszervezniük énekesként, ami igazán merész húzás volt a testvérek részéről. Két cím nélküli indie kiadvány (‘Lionville’ és ‘Lionville II’) után 2017-ben a banda leszerződött a Frontiers Musichoz, akik nagyobb támogatást, terjesztést biztosítottak a kiadványaiknak, és így a dallamosrock-rajongók új közönségéhez juttatták el a dalaikat. A Frontiershez való szerződtetés óta a Lionville két újabb remek albumot adott ki, az ‘A World Of Fools’-t és a ‘Magic Is Alive’-ot. A ‘So Close To Heaven’-ön a zenekar a minőségi dalszerzés, a kiváló zenészi képességek és természetesen a csodálatos énekhang változatlanul nyerő kombinációját mutatja. Minden AOR-rajongónak kötelező meghallgatni az új lemez első beharangozóját, a Cross My Heartot, az anyag a Frontiersnál hagyományosnak számító normál tokos CD mellett 100 példányban kék bakeliten is megjelenik.

A ‘So Close To Heaven’ dallistája:

01. This Time
02. Cross My Heart
03. The World Is On Fire
04. Can’t Live Without Your Love
05. True Believer
06. We Are One
07. Only The Brave
08. Angel Without Wings
09. I’ll Be Waiting Tonight
10. Arrow Through My Heart
11. So Close To Heaven

Lionville - So Close To Heaven

Megosztás