Sejthető volt, hogy vannak még olyan dalok a Linkin Park fiókjában, amiket Chester Benningtonnal vettek fel, ezek közül egyet viszont most név szerint említett a csapat főnöke, Mike Shinoda, aki arról is beszélt, hogy mikor jelenhet meg a szóban forgó tétel.

Linkin Park

Twitch-csatornáján beszélt arról a minap Mike Shinoda, hogy a Linkin Parknak van egy dala Friendly Fire címmel, ami nem került fel a csapat legutóbbi lemezére, a ’One More Light’-ra. Shinoda elmondása szerint ezen kívül is vannak még olyan dalaik a tarsolyukban, amiket a tragikusan elhunyt Chester Benningtonnal rögzítettek, és amiket végül nem használtak fel. „Pár olyan dalt is kevertünk, melyeknél kíváncsiak voltunk, hogy túljutnak-e a rostán, vagy esetleg felhasználhatjuk-e őket B-oldalas dalként.” – mondta.

 

 

Az általa is említett Friendly Fire-t Jon Greennel készítették, és ez volt az utolsó szerzemény, amit Chesterrel vettek fel. „Még mindig imádom ezt a dalt” – mondta Shinoda, aki rövidre zárta a találgatásokat azzal kapcsolatban, hogy mikor jelenhet meg a szóban forgó tétel. „Szó szerint éveket kell várni addig, hogy hallhassátok” – üzente a rajongóknak.

 

Megosztás