Még az X-Faktor ideje alatt született a Beneath My Skin szerzeménye, amelynek egyik versszakát a műsor győztese, Alee írta. A metálos, mégis fülbemászó dallamokról ismertté vált zenekar elárulta, hogy sokszor a Linkin Parkhoz hasonlították őket, ezért illett már egy hangzásban tényleg hasonlót írniuk.

Beneath My Skin

„Sokáig csak a refrén énektémánk volt kész, de mikor összebarátkoztunk Aleeval, úgy döntöttünk, hogy megírjuk közösen, így lettek végül rap részek a verzékben. Eddig is elég sokszínűek voltunk énekügyileg, hiszen a mély lágéktól a fejhangokon át az üvöltésig minden jelen van nálunk, ezek után pedig egyre több rap rész is lesz, hogy minél modernebb, változatosabb legyen a zenénk – fogalmazott a formáció frontembere, Dunai Gergő.
“Ez a szám az elmúlásról szól, két ember elhidegüléséről. A könyv, ami a klipben szerepel, pedig Popper Péter műve, ami nehéz sorsú embereket, szitukat mutat be, és hogy mindig van belőle kiút. Szerintem, ha valaki lent van, sokszor olvasgat ilyen témát” – mondták a Hogyan lesz tovább? című dalról.
A banda május 5-én az Arena Garden színpadán játssza újabb és korábbról ismert dalait, további információ az esemény Facebook-oldalán.

 

 

Megosztás