A háromszoros Grammy-jelölt gitáros, Joe Bonamassa április 14-én új koncertkiadvánnyal jelentkezik, amelynek tartalmából már a második filmrészletet láthatjuk.

A ’Tales Of Time’ címmel április 14-én érkező koncertfilmet a coloradói Red Rocks Amphitheatre színpadán rögzítette Joe Bonamassa és zenekara. A tavaly augusztusi előadás gerincét a ’Time Clocks’ dalai adták, az utómunkálatokat pedig a legendás producer, Kevin Shirley felügyelte. A The Loyal Kind után most bemutatott Mind’s Eye című dalról így mesélt Roy Weisman, Joe managere: „A ’Time Clocks’ lemez egy mentális utazásról szól, a Mind’s Eye – amelynek nagyon erős a Pink Floyd-hangulata – pedig érdekes bepillantást enged abba, hogy mi járhat egy ember fejében.” „Ez az élő show az eddigi legjobb produkciónk, a dal pedig a legambiciózusabb stúdióalbumomon van. A zenekarom elementáris formában volt ezen a koncerten, valóban különleges este volt” – tette hozzá Bonamassa.
A ’Tales Of Time’ a hazai lemezboltokban is előrendelhető már, a Mascot Label Group CD + DVD, CD + Blu-ray és tripla vinyl változatokban adja ki az anyagot.

 

 

Megosztás