December elején új albummal jelentkezik a power metal színtér egyik oszlopa. Az Our Time Has Come audióklipjén már tesztelheted is, mennyire erős!

Iron Savior 2020

Az egykor Piet Sielck gitáros-énekes, Kai Hansen gitáros (Helloween) és Thomen Stauch dobos (Blind Guardian) által alapított Iron Saviorból ma már csak Piet áll a helyén, de a zenéjük mit sem változott 24 év alatt. Így aztán a rajongók nagy örömére már tizenegyedik sorlemezét jelenteti meg december elején a zenekar. Az Iron Savior új albuma, a ’Skycrest’ – ahogy 2011 óta mindig – az AFM Recordsnál jön ki, a megjelenés pontos dátuma december 4. A banda eddigi 10 albuma közül a két utolsó, a 2016-os ’Titancraft’ és a 2019-es ’Kill Or Get Killed’ a lemezeladási listákon is komoly helyezéseket ért el, a 2011-es Heavy Metal Never Dies nótát pedig 7,5 millióan streamelték eddig. Egyértelmű tehát, hogy a hamburgi Iron Savior a power metal színterének egyik oszlopa.

Igazi örömzene ez, amit a járvány sem képes elnyomni. Feszes gitárszólók, fülbemászó refrének és Piet Sielck frontember kivételes énekhangja, mindennek eredményeképp az Iron Savior egy újabb klasszikust készül hozzáadni diszkográfiájához. Tesztelheted is az Our Time Has Come audióklipjén.

A ’Skycrest’ album számlistája:

01. The Guardian
02. Skycrest
03. Our Time Has Come
04. Hellbreaker
05. Souleater
06. Welcome To The New World
07. There Can Be Only One
08. Silver Bullet
09. Raise The Flag
10. End Of The Rainbow
11. Ease Your Pain
12. Ode To The Brave

Iron Savior - Skycrest


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

 

Megosztás