Négy hét múlva jelenik meg az Adrenaline Mob és a Sirenia egykori tagjai által megírt ’Her Chariot Awaits’ című album, amelyről a második önálló dal is letesztelhető.

Her Chariot Awaits – Egy k.d. lang-feldolgozással folytatják

Tavaly októberben számoltunk be arról, hogy a Frontiers Music égisze alatt egy új formáció jött össze, amelyben Mike Orlando (gitár, basszusgitár és vokál), Ailyn (ének), Jeff Thal (dobok) és Brian Gearty (basszusgitár) dolgoznak. A kiadó a Dead & Gone című dal publikálásakor szellőztette meg a lemez infóit, így már tudjuk, hogy a csapat nevén érkező album április 10-én kerül boltokba.

A villámkezű gitáros így nyilatkozott korábban az új csapatról: „Számomra is nagy öröm, hogy egy olyan énekessel írhattam egy lemezt, mint Ailyn. Az ő csodálatos hangja volt az alap, amire a stúdióban dolgozhattunk, de persze a dobos, Jeff Thal is jó zenész. Elégedett vagyok a lemezzel! Ez egy kiváló kollekciója az ütős, dallamos, de kicsit kommerszebb rockdaloknak. Remélem, nektek is tetszeni fog!”

Az olasz kiadó webes boltjában már él az előrendelés, IDE kattintva lehet a CD-t előjegyezni, mellé pedig jöhet a legfrissebb dal, a Constant Craving. Ez eredetileg k.d. lang 1992-ben megjelent dala, melyet a Her Chariot Awaits átformált.

Megosztás