fbpx

Áprilisban jelenik meg az a lemez, melyet az Adrenaline Mob és a Sirenia egykori tagjai írtak meg. A ’Her Chariot Awaits’ címmel érkező debütalbumhoz egy klipes dal nyújt ízelítőt.

Her Chariot Awaits

Tavaly októberben számoltunk be arról, hogy a Frontiers Music égisze alatt egy új formáció jött össze, amelyben Mike Orlando (gitár, basszusgitár és vokál), Ailyn (ének), Jeff Thal (dobok) és Brian Gearty (basszusgitár) dolgoznak. A kiadó közben megszellőztette a lemez infóit, így már tudjuk, hogy a csapat nevén érkező album április 10-én kerül boltokba. Lentebb láthatjuk a CD borítóját és dallistáját.

Dead & Gone című dalról így nyilatkozott az énekesnő: „A Dead & Gone egy olyan történetről szól, amelyben egy ember arról mesél, hogy érzett akkor, amikor elhanyagolta és elhagyta apja. A szövegben a női karakter azt fejezi ki, hogyan érez, valamint hogyan tudta legyőzni ezt a helyzetet, majd továbblépni.”

A gitáros így folytatta: „A dal írását egyébként a verze alatt hallható gitártémával kezdtük, aztán jött az átkötő majd a szólószekció. Innentől kezdve minden a helyén volt, csak a vokálokat és a lassú groove-ot kellett a helyére illeszteni. A szöveg egyébként úgy kezdődik, mintha valaki levelet kapna egy barátnőjétől. Dana a bilológiai apjával kapcsolatosan ír. Próbáltam egy olyan csavart belevinni, ami által könnyebben befogadható és népszerű lehet a történet. Így kelt életre ez a sztori, mely erős üzenetet hordoz, és amit Ailyn csodálatosan közvetít.”

’Her Chariot Awaits’ dallista:

01. Misery
02. Dead & Gone
03. Screaming Misfire
04. Stolen Heart
05. Constant Craving
06. Say No
07. Line Of Fire
08. Turning The Page
09. Take Me Higher
10. Just Remember
11. Forgive Me Dear

Her Chariot Awaits

Megosztás