Frontiers Music döntésének következtében Mike Orlando és Ailyn új csapatának debütáló nagylemeze a korábban meghirdetett április 10. helyett csak május 22-én jelenik meg. A ’Her Chariot Awaits’ tartalmából viszont már a Take Me Higher is elérhető.

Tavaly októberben számoltunk be arról, hogy az olasz istálló égisze alatt egy új formáció jött össze, amelyben Mike Orlando (gitár, basszusgitár és vokál), Ailyn (ének), Jeff Thal (dobok) és Brian Gearty (basszusgitár) dolgoznak. A kiadó a Dead & Gone című dal publikálásakor szellőztette meg a lemez infóit, amely végül – a koronavírus elterjedése és annak következményei miatt – csak május 22-én kerül a lemezboltokba. A promóció folytatásában a k.d. lang-feldolgozás után most a Take Me Higher című dalt ismerhetjük meg. A kiadó webes boltjában ITT rendelhető elő a lemez.

A villámkezű gitáros így nyilatkozott korábban az új csapatról: „Számomra is nagy öröm, hogy egy olyan énekessel írhattam egy lemezt, mint Ailyn. Az ő csodálatos hangja volt az alap, amire a stúdióban dolgozhattunk, de persze a dobos, Jeff Thal is jó zenész. Elégedett vagyok a lemezzel! Ez egy kiváló kollekciója az ütős, dallamos, de kicsit kommerszebb rockdaloknak. Remélem, nektek is tetszeni fog!”

Megosztás