Fear Of The Fallen címmel már a második dal is meghallgatható a Helloween júniusban megjelenő új albumáról, amelyen Andi Deris, Michael Kiske, Michael Weikath, Kai Hansen, Markus Grosskopf, Sascha Gerstner és Dani Löble zenél együtt.

Helloween

A Nuclear Blastnál jelenik meg június 18-án a Helloween várva várt új albuma, amiről a csapat a legutóbb bemutatott Skyfall után most legurította a Fear Of The Fallent is. „Hatalmas móka volt nemcsak saját magamnak, hanem Michinek, az egyik legnagyszerűbb énekesnek írni egy dalt. Mindig rendkívül széles mosoly ül ki az arcomra, amikor hallom, ahogy énekli a dallamaimat.” – mondta Andi Deris az új nótáról. Michael Kiske a következő gondolatokkal egészítette ki társát: „Az egész folyamat – beleértve a hangulatot is – egyszerűen tökéletes volt. Ha úgy éreztem, hogy valamelyik rész nem igazán passzol hozzám, megkértem Andit, hogy énekelje el, és ez fordítva is igaz volt. Nem versengtünk, egyedül az számított, hogy mi a legjobb az adott dalhoz. Hálás vagyok, hogy ismét tagja lehetek ennek az őrült családnak. Mindannyiukat imádom!”

 

 

Az eddigi infókat a kiadó annyival egészítette ki, hogy az album már elérhető rengeteg formátumban webshopjukban, úgyhogy ha szeretnél lecsapni mihamarabb a lemezre, ne habozz!

Megosztás