Jövőre jelenik meg Ricky Warwick sztárvendégekkel tűzdelt új albuma, melyről már a második nóta szól, ráadásul Luke Morley szólójával.

Ricky Warwick

Kiadta második kislemezét Ricky Warwick, a 2021. február 19-én megjelenő ’When Life Was Hard And Fast’ lemezéről a Fighting Heart után a You Don’t Love Me került nyilvánosságra, melyben a gitárszóló Luke Morley nevéhez fűződik, a Thunder gitárosa egyébként a videóban is szerepet vállalt. Ez egy egyszerű dal arról a túlságosan is ismerős érzésről, amikor rájössz, hogy a másik nem azt érzi irántad, mint te iránta.

 

 

Az új nóta kapcsán Ricky azt mondta: „»Amikor a hirtelen fellángolás után csak a keserű szájíz marad.« És Luke Morley a Thunderből megmutatja, miért az elektromos gitár feltalálása volt a fordulópont a nyugati civilizáció történetében!!!”

Luke megjegyezte: „Amikor Ricky megkért, hogy szerepeljek a nótában, lekötelezve éreztem magam. 30 éve ismerjük egymást, és öröm volt egy olyan nótában játszani, amit egy régi harcostárs készített, aki maga is a rock’n’roll nagy túlélője.”

Megosztás