Október végén jelentette be a H.E.A.T, hogy ismét Kenny Leckremóval dolgoznak együtt, miután Erik Grönwall kilépett a zenekarból. Most meghallgathatod, hogyan énekli a banda egyik új dalát a régi-új énekes.

H.E.A.T

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy statikus legyen. Számomra rendkívül fontos, hogy ne ragadjak a komfortzónámba, hogy minden egyes nap fejlődjek. Megtiszteltetés volt tíz éven keresztül turnézni a világban a H.E.A.T-tel, a legjobb barátaimmal, azonban most úgy döntöttem, hogy továbblépek, és kipróbálok valami újat. […] Szeretném tisztázni, hogy ez a saját döntésem, és nincs mögötte semmilyen dráma. Felnőttek vagyunk és tiszteletben tartjuk egymás döntéseit az életben” köszönt el a csapattól és rajongóktól Erik Grönwall énekes még októberben.

 

 

Helyére nem ismeretlen arc érkezett, ugyanis Kenny Leckremo, a zenekar korábbi dalnoka csatlakozott ismét a svéd rockerekhez, és máris felénekelt egy dalt, méghozzá a februárban megjelent ‘H.E.A.T. II’ albumon található Rise-t, amit most te is meghallgathatsz.

Megosztás