Tíz év után elhagyta a svéd hard rockerek sorait Erik Grönwall. A rajongók számára öröm az ürömben, hogy a csapat eredeti énekese, Kenny Leckremo vette át a mikrofont a távozó dalnoktól.

H.E.A.T

Tíz év és négy album után kilépett a H.E.A.T-ből Erik Grönwall. A svéd banda a Swedish Idolban figyelt fel annak idején az énekesre, aki örömmel csatlakozott 2010-ben a gárdához, együtt pedig elképesztően magas szintre emelték a zenekar ázsióját. „Az élet túl rövid ahhoz, hogy statikus legyen – mondta közleményében az énekes. – Számomra rendkívül fontos, hogy ne ragadjak a komfortzónámba, hogy minden egyes nap fejlődjek. Megtiszteltetés volt tíz éven keresztül turnézni a világban a H.E.A.T-tel, a legjobb barátaimmal, azonban most úgy döntöttem, hogy továbblépek, és kipróbálok valami újat. […] Szeretném tisztázni, hogy ez a saját döntésem, és nincs mögötte semmilyen dráma. Felnőttek vagyunk és tiszteletben tartjuk egymás döntéseit az életben.”

 

 

Grönwall ugyanakkor nem hagyja abba a zenélést, a közeljövőben ismerteti terveit ezen a fronton, de a háttérben saját szórakoztatóipari cégével és menedzsment irodájával szeretne többet foglalkozni elmondása szerint. A rajongók számára öröm az ürömben, hogy helyére a H.E.A.T eredeti énekese, Kenny Leckremo érkezett, aki a zenekar második lemeze, a 2010-es ’Freedom Rock’ után hagyta el a fedélzetet.

A H.E.A.T legutóbbi albumáról, a remekül sikerült ’H.E.A.T II’-ról mi is írtunk.

Megosztás