Annak idején Axlék megpróbálták megakadályozni a ’Greatest Hits’ megjelenését, ennek ellenére most bakeliten is elérhető lesz a meglepően sikeressé vált válogatásanyag.

Guns N’ Roses

Szeptember 25-től bakelitlemezen is megvásárolható lesz a Guns N’ Roses ’Greatest Hits’ című válogatása. A dupla LP-n megjelenő anyagra egy plusz nóta is felkerült, méghozzá a Shadow Of Your Love a banda korai időszakából. A ’Greatest Hits’ már előrendelhető az együttes hivatalos oldaláról, méghozzá kétféle formátumban.

 

 

Annak idején Axl Rose, Slash és Duff McKagan közösen próbálták megakadályozni a lemez megjelentetését (mindezek ellenére kizárólag ügyvédeken keresztül kommunikáltak), mivel a Geffen kiadó nem kérte ki a véleményüket az albumra felkerült dalok listájának összeállításában. Még perre is vitték a dolgot, amit végül elvesztettek, ugyanis a válogatás megjelenése után még négy évet kellett várni a ’Chinese Democracy’ megjelenéséig, a kiadó pedig ezzel a kiadvánnyal próbált bevételhez jutni azért, mert Axlnek nem sikerült a kiszabott határidőre leadnia az anyagot. Ennek ellenére a ’Greatest Hits’ rendkívül sikeres volt, csak az Egyesült Államokban több mint ötmillió példányt értékesítettek belőle, a Billboard-listán pedig egészen 2006 novemberéig fent maradt.

A lemezen szereplő dalok listája a következő:

LP1 – Side G

01. Welcome To The Jungle
02. Sweet Child O’ Mine
03. Shadow Of Your Love
04. Patience

LP1 – Side N

01. Paradise City
02. Knockin’ On Heaven’s Door
03. Civil War

LP2 – Side F’N

01. You Could Be Mine
02. Don’t Cry (Original Version)
03. November Rain
04. Live And Let Die

LP2 – Side R

01. Yesterdays
02. Ain’t It Fun
03. Since I Don’t Have You
04. Sympathy For The Devil

Duff McKagan

 

Megosztás