A felújított ‘Restless Heart’ kiadásával lezárult a Whitesnake teljes múlt századi diszkográfiájának újrakiadása, itt volt az ideje, hogy az 1994-es ‘Greatest Hits’ is megjelenjen felturbózott formában. A bővített verzió egyik újdonsága a Give Me All Your Love John Sykes eredeti, ki nem adott gitársávjával.

Whitesnake 2022

A ‘Whitesnake: The Farewell Tour’ tiszteletére kiadták az eredetileg 1994-ben megjelent ‘Greatest Hits’ lemezt, a korábbi újrakiadásokhoz hasonlóan remaszterizált, remixelt és kibővített formában, hogy a „kocarajongók” is ráhangolódhassanak a zenekar búcsúturnéjára. A CD és a 2 LP verzió már május folyamán megjelent, holnap, június 3-án a CD + Blu-ray verzió lát napvilágot, mely a 16 dal mellett valamennyi felújított videóklipjét is tartalmazza HD minőségben.

 

 

Azért a kemény mag számára is van pár különleges csemege a lemezen, hiszen Derek Sherinian billentyűs, aki a Whitesnake legutóbbi ‘Red, White And Blues’ trilógiáján is közreműködött, Hammond orgonával egészíti ki az összeválogatott dalok több mint felét. A Whitesnake egykori gitárosa, Adrian Vandenberg, aki szerencsétlen balesete miatt nem játszhatott az általa szerzett dalokban az 1989-es ‘Slip Of The Tongue’ albumon, most új sávokat játszott fel a The Deeper The Love és a Judgment Day című dalokhoz. Az új felvételek mellett Coverdale a régi szalagok közül előkerítette John Sykes gitáros eredeti szólóját a Slide It Inben és ritmusgitársávját a Give Me All Your Love-ban.
„Egyértelműen kibővítettük az eredeti ‘Greatest Hits’-et, kivettük a hangzást a ’80-as és ’90-es évek időkapszulájából és korszerűvé tettük… Az eredeti albumok úgyis megvannak a rajongóknak, akik szent ereklyének tartják azokat” – mondta David Coverdale énekes-zenekarvezető.
Az 1994-es verzióból kikerült a Looking For Love, viszont 3 új dal érkezett a helyére, az egyik az említett Give Me All Your Love, melynek a klipjét is felújították a Blu-ray-megjelenés tiszteletére, mellette a Guilty Of Love-val és a Forevermore-ral bővült a kiadvány.

Mi pedig készüljünk, július 4-én a Barba Negrába is elér a Whitesnake búcsúturnéja, melyen a billentyűs-énekes Dino Jelusickot és a basszusgitáros Tanya O’Callaghant először láthatjuk élőben a zenekar tagjaként!

A ‘Greatest Hits – Revisited – Remixed – Remastered MMXXII’ CD/Blu-ray dallistája:

01. Still Of The Night
02. Here I Go Again
03. Is This Love?
04. Give Me All Your Love (újonnan bekerült dal)
05. Love Ain’t No Stranger
06. Slide It In
07. Slow An’ Easy
08. Guilty Of Love (újonnan bekerült dal)
09. Fool For Your Loving
10. Judgment Day
11. The Deeper The Love
12. Now You’re Gone
13. You’re Gonna Break My Heart Again
14. Sweet Lady Luck
15. Crying In The Rain
16. Forevermore (újonnan bekerült dal)

Whitesnake - Greatest Hits 2022 - Revisited - Remixed - Remastered

Megosztás