Napok óta kering a neten az Absurd című kemény hangzású új dal néhány gyalázatos koncertfelvétele, amely most már hivatalos kislemezként is elérhető a streaming platformokon. Egyelőre abszurd visualizer videó készült hozzá, de a trendeket figyelembe véve számíthatunk komolyabb képi apoteózisra is.

A korábban Silkworms címen ismert energikus szám a ’Chinese Democracy’ album kiadatlan felvétele, a kissé átdolgozott változat a zenekar augusztus 3-i koncertjén debütált a bostoni Fenway Parkban. Axl Rose így mutatta be a dalt a színpadon:
“Néhányan talán már hallottátok ezt dalt más címmel, ezért tényleg elég abszurd, hogy most kipróbáljuk, hát nem vicces? És a poén még hátravan, az a címe, hogy Absurd – majd a dal lekonfja így hangzott – Látjátok, hogy sosem fogyok ki a szerelmes dalokból, ez tetszett. Szóval itt hallottátok először az új Guns N’ Roses-dalt”.
Tömegével bukkantak fel az interneten vállalhatatlan minőségű videófelvételek, mintegy felvezetve a hivatalos kiadást, amelyet most már meghallgathatunk rendes változatban is, egyelőre csak bizarr gorgóanimációval, amely a dal bostoni debütálásakor is látható volt a kivetítőn.

 

 

A Guns N’ Roses jelenleg a Wolfgang Van Halen vezette Mammoth WVH társaságában turnézik Amerikában, a 25 állomásos koncertkörút október 3-án, a floridai Hollywoodban zárul egy dupla show-val.

Megosztás