Hena Habeggert – aki második gyermeke születése miatt ideiglenesen visszavonult két éve – az utóbbi időben a veterán Krokus dobosa, Flavio Mezzodi helyettesítette. Mostantól hivatalosan is tagja a csapatnak.

Gotthard 2021

Miután Hena Habegger már két éve nem volt aktív dobosként jelen a Gotthardban, mindkét fél úgy döntött, hogy külön utakon folytatják.

Erről így nyilatkoztak a felek: „A szabadidőm alatt rájöttem, hogy a jövőben teljes mértékben a családomról akarok gondoskodni. Ezért döntöttem nehéz szívvel úgy, hogy elhagyom a zenekart. A Gotthardnak olyan dobosra van szüksége, aki száz százalékban képes hozzájárulni a banda munkájához, két kisgyermekes apaként már nem tudok ennek eleget tenni. Csak a legjobbakat kívánom a zenekarnak, és köszönöm a társaimnak a nagyszerű és felejthetetlen 30 évet, amit együtt tölthettünk.” (Hena Habegger) „Nagyon szomorúak vagyunk, hogy ennyi év után Hena nélkül kell folytatnunk, de tiszteletben tartjuk a döntését. Minden jót kívánunk neki és családjának a jövőre nézve. Flavio a közelmúltban többször is helyettesítette Henát. Hamar rájöttünk, hogy zeneileg és emberileg is tökéletesen illik a zenekarhoz. Most Flavióval együtt pozitívan tekintünk a jövőbe!” (Leo Leoni) „Kedves G-rajongók! Nagyon örülök, hogy a G-család új tagja lehetek, és hogy dobosként hozzájárulhatok a jövőben az összetéveszthetetlen Gotthard-hangzáshoz. Minden jót kívánok Henának és családjának!” (Flavio Mezzodi)

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!