A Tátrai Tibor, Borlai Gergő, Szebényi Dániel, Mike Gotthard és Kéri Samu alkotta godfater. első nagylemezét több remek előzetes vezette fel, a pénteki albummegjelenésre Deák Bill Gyula szólókarrierjének egyik korai dala feldolgozását időzítették.

Bár a fundamentalista zenerajongóknak beígért CD- és vinylverziókról egyelőre nagy a hallgatás, a streaming felületeken pénteken megjelent Tátrai Tibor „ifjú titánok és a harcedzett arcok” alkotta szupergroupjának, a godfater.-nek – ismét hangsúlyozzuk, hogy így, kisbetűvel és ponttal a végén – a debütáló albuma ’0’ címmel. A debütálásnak Deák Bill Gyula Mindenem a tévé című dalának feldolgozásával adtak nyomatékot Mindenem a TV változatban, amelyhez minden alapja megvan Tátrai Tibornak, ugyanis társszerzője a Bill 1984-ben megjelent első (’Rossz vér’) albumáról származó nótának.

 

 

Az új anyag második lemezbemutató koncertje az Akvárium Nagyhalljában lesz február 16-án, amelyre az early bird belépők már el is fogytak, de továbbra is kedvezményes áron lehet jegyet vásárolni elővételben az Akvárium portálján.
▲5500 Ft – december 21-ig
▲6000 Ft – február 15-ig
▲6500 Ft – a koncert napján
További részletek az esemény Facebook-oldalán.

’0′ dallista:

1. Álmok háza
2. Mindenem a TV
3. Búcsúkeringő
4. Ne szeress engem
5. Álljatok meg
6. Hold a földön
7. Whipping Post

 

Megosztás