A progresszív jazz-metalt játszó szupergroup egy igen érdekes produkciót adott a Raktárplusz elnevezésű koncertsorozat keretein belül. Borlai Gergő Barcelonában, a többiek Budapesten zenéltek.

European Mantra

A Borlai Gergő dobos, Barabás Tamás basszusgitáros, Nagy János „Yancha” billentyűs és Lukács Peta gitáros alkotta kvartett nem teljes létszámban képviseltette magát a Budapest Jazz Clubban megrendezésre kerülő koncerten. A jelenlegi vírushelyzet miatt a Barcelonában élő Gergő nem tudott hazautazni a felvételre, ezért ott rögzített dobtémáit felvételről a zenekar mögött elhelyezkedő kivetítőn játszották be, a jelenlévő tagok pedig teljes összhangban muzsikáltak vele.  A technikai kivitelezés Lukács Petának köszönhető. „Tökéletes példa korunkra. Kaptunk egy lehetőséget, hogy játsszunk a kameráknak a Budapest Jazz Clubban a régi zenekarommal, a European Mantrával. Sajnos nem tudtam odautazni, ezért felvettem a részemet Barcelonában, de szerintem odatettük magunkat rendesen. Csaknem egy éve nem láttam a haverjaimat… Hiányoztok, srácok!” – üzente Borlai.

 

 

A zenekar jelenleg az új albumán dolgozik, ami sorban a hatodik lesz, az előző, 2019-es ’B.O.T.’-ról is csak jókat írtunk.

Megosztás