Jövő pénteken adja ki a Tátrai Tibor, Borlai Gergő, Szebényi Dániel, Mike Gotthard és Kéri Samu alkotta godfater. első albumát ’0’ címmel. A szupergroup az Akvárium Nagyhalljában adja a megjelenés utáni első nagykoncertjét.

Januárban jelentette be Tátrai Tibor „ifjú titánok és a harcedzett arcok” alkotta új bandája megalakulását, az első nyilvános fellépésükről mi is tudósítottunk. Azóta már debütáltak a Barba Negrában, felléptek a Gastroblues Fesztiválon és a Művészetek Völgyében, az instantos lemezbemutató show mindkét napja telt házas lett, a múlt heti Müpa-koncertre pedig 48 órán belül elfogytak a jegyek.

 

 

Ilyen intenzív felvezetés után már vártuk a zenekar bejelentését: „Eljött a várva várt nap! Örömmel osztjuk meg veletek, hogy első lemezünk, melynek címe ’0’ (utalván arra, hogy ez még csak egy az elkövetkező sorból) november 18-án fog megjelenni! Egyelőre véssétek be a dátumot, és az alábbi linken mindenki el tudja magának menteni, és a megjelenés napján egyből kap egy értesítést róla, szóval kattintásra fel!
Nem maradtok fizikai kópia nélkül, mert a lemez meg fog jelenni CD-n és (dobpergés) bakeliten is. Hamarosan ezekről a kiadványokról is szót ejtünk…
Addig is álljatok készenlétben, mert november 18-án egy videó is debütálni fog, ez pedig nem más, mint a Mindenem a TV! A fenti linken fel tudtok iratkozni a különböző csatornákra. Hajrá!”

Az új anyag második lemezbemutató koncertje az Akvárium Nagyhalljában lesz február 16-án, amelyre az early bird belépők már el is fogytak, de továbbra is kedvezményes áron lehet jegyet vásárolni elővételben az Akvárium portálján.
▲5500 Ft – december 21-ig
▲6000 Ft – február 15-ig
▲6500 Ft – a koncert napján
További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Az alábbi hivatalos playlistre klikkelve megtekinthető és meghallgatható az a négy dal, amellyel idáig az album megjelenését vezette fel zenekar.

Megosztás