Újabb feldolgozás került ki Floor Jansen boszorkánykonyhájából, ezúttal egy Lara Fabian-dalra esett az énekesnő választása.

Floor Jansen

A Heart- és a ’Jégvarázs’-feldolgozás, valamint a karácsonyi ihletettségű Ave Maria után Floor Jansen az Adagio című Lara Fabian-slágerrel örvendeztette meg a rajongóit. „Számomra egy igazi időutazás ez a dal, és remélem, nektek is tetszik ez az újraértelmezés, amelyhez a zenei alapot Tommy Johansson szolgáltatta!”

A Nightwish énekesnője egy új ‘Floor Finds’ epizóddal is készült, amelyben ezúttal Tom Englund (Evergrey, Silent Skies) volt a vendége. Az Evergrey-főnökkel való beszélgetés témája a mentális egészség és a depresszió, olyan témák, amelyek sajnos még mindig nem kerülnek elő elégszer, pedig jóval többet kellene velük foglalkozni. „Tom Englunddal ültem le beszélgetni ezekről a súlyos témákról. Neki már komoly tapasztalata van a másoknak való segítségnyújtásban, különösen, ha pszichológiai problémákról van szó, hiszen ő maga is vészelt már át ehhez hasonló nehéz időszakot. Remélem, élvezni fogjátok a vele való beszélgetést, és mind vigyáztok magatokra!”

Floor az Evergrey 2016-os lemezén vendégeskedett az In Orbit című dalban, amit alább hallgathatsz meg, ha még nem volt hozzá szerencséd.

Megosztás