Ez az év se jobb eddig, mint a tavalyi, a tavaszi koncerteket őszre halasztják, van, aki már egyenesen 2022-re. A Nightwish jelen állás szerint november 30-án érkezik Budapestre a korábbi május 31-es dátum helyett.

Nightwish 2020

A még mindig zajló Covid-19 világjárvány miatt a Nightwish bejelentette, hogy átütemezi turnéidőpontjait 2021 végére. A korábban megvásárolt jegyek minden átütemezett dátumra érvényesek maradnak. A tavaly december 7-ről idén május 31-re halasztott koncert tehát újabb hónapokkal csúszik, így majdnem pontosan egy évvel később tartják meg az eredeti időponthoz képest.

 

 

A zenekar a tavaly tavasszal megjelent stúdióalbumát, a ‘Human. :II: Nature.’-t szeretné végre élőben is bemutatni. Az egyedi színpadi terveiről és pirohatásokról ismert finn szimfonikus metálhősök ígérik, hogy a közönséget egy látványos audiovizuális utazásra viszik – ismét. A finnek másik legendája, az Amorphis lesz a turné vendége, a műsor az indusztriális metálban utazó Turmion Kätilöttel lesz teljes. A helyszín továbbra is a Budapest Sportaréna, Marco Hietala utódjáról viszont még nem szólnak a hírek. Aki képben akar maradni, mentse el az esemény Facebook-oldalát!

Kárpótlásul szerepeljen itt a végén a ma megjelent Amorphis-klip, a Brothers And Sisters, amit igazi metálosok módjára 666 példányban nyomtak ki shape vinyl kislemezre, B oldalán az As Mountains Crumble található.

Megosztás