fbpx

A Nightwish énekesnője is egyedül van otthon, zenekara nélkül, a pandémia alatt feldolgozásokat jelentet meg. Talán nem véletlen, hogy legújabb dala egy Heart-klasszikus, az Alone feldolgozása.

Floor Jansen

A Nightwish énekesnője, Floor Jansen a koncertmentes időszakot arra használja, hogy feldolgozásokat jelentet meg YouTube-csatornáján. Legújabb munkája a Heart klasszikusának, az Alone-nak átgyúrt verziója, amelyhez a zenei alapot Joost van den Broek biztosította.

A holland énekesnő a következőt nyilatkozta a videóval kapcsolatban: „A Heart zenekar Alone című nótája a második feldolgozás a YouTube-csatornámon, és jó döntésnek tűnt. Ezt a dalt előadtam már a Nightwishsel, az After Foreverrel és még a Christmas Metal Symphony turnén is elénekeltem. Amikor megláttam, mennyien kérik ezt a nótát, nekiálltam a munkának. Remélem, tetszeni fog!”

Elsőként egy Disney-film betétdala, a ’Jégvarázs’ című rajzfilm nagy slágere, a Let It Go került fel Floor csatornájára, amiről az énekesnő elárulta, hogy a szám felvételéhez az inspirációt a három és fél éves lánya, Freja adta, aki hónapok óta hallgatta és énekelte ezt a dalt.

Engedtessék meg egy személyes vélemény a végére: Tudtuk, hogy Floor zseniális énekes, kár, hogy a tudását nem igazán használja ki az anyabanda dalszerzője…


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás