Erik Grönwall, a Skid Row énekese a 80-as évek Vixenének világát visszahozó Chez Kane-nel duettezte el a Heart klasszikus balladáját, az Alone-t.

Erik Grönwall - Chez Kane

A Skid Row frontembere, Erik Grönwall összeállt a walesi énekesnővel, Chez Kane-nel – akinek két szólólemeze jelent meg eddig a Frontiers Musicnál –, hogy felvegyék a Heart klasszikusának, az Alone-nak feldolgozását. Erik, aki rendszeresen tesz közzé a YouTube-on feldolgozásokat. így nyilatkozott: „Az e heti feldolgozás egy együttműködés nagyon tehetséges kolléganőmmel, Chez Kane-nel. Meg kell hallgatnod a zenéjét, ha még nem tetted volna! Csodálatos énekes, aki életben tartja a 80-as évek rock ‘n’ rollját.” Chez hozzátette: „Ez teljesen letaglózott, nagyon hálás vagyok érte, megtiszteltetés számomra ez a lehetőség, hogy Erikkel együtt csinálhattam meg ezt a dalt! Abszolút valóra vált álom számomra!”

 

 

Erik, aki egészségügyi problémái miatt hagyta ott a H.E.A.T-et, majd felépülése után a Skid Row-hoz csatlakozott, a nemrég megjelent ‘The Gang’s All Here’ című korongon debütált. Egy korábbi interjúban mesélte nevetve: „Olyan sokféle rajongó van! Amikor Kaliforniában adtunk egy koncertet, páran odajöttek hozzám utána és azt mondták: »Sebastian [Bach], még mindig nagyon jó vagy!« Igen, ez megtörtént. Vannak rajongók, akik még mindig azt hiszik, hogy Sebastian a zenekarban van, és persze vannak rajongók, akik ismerik az egész történetet.”

De térjünk vissza a Heart-feldolgozásra, melyben a két énekes mellett Christoffer Bertzell (Art Nation) is feltűnik egy gitárszóló erejéig!

Megosztás