Nem unatkozik az utóbbi időben Erik Grönwall, a H.E.A.T exénekese: miután kigyógyult leukémiájából, volt zenésztársával, Jona Teevel összehozta a New Horizon nevű power metal projektet, tegnap viszont bejelentették, hogy a Skid Row-ban folytatja a jövőben.

Erik Grönwall

A Skid Row megvált ZP Theart énekestől és a SiriusXM műsorában jelentette be új frontemberét Erik Grönwall (ex-H.E.A.T) személyében. Már a svéd énekes énekel a Skid Row új, ‘The Gang’s All Here’ című albumán, amely október 14-én jelenik meg az earMUSIC kiadónál. Az első kislemez viszont már holnap érkezik.
A zenekar közleményében azt írta: „Ez egy új korszak a Skid Row számára. Új album, új kislemez és egy világ körüli turné egy új hanggal. Üdvözöljük az erőteljes hangú Erik Grönwallt, aki korábban a svéd H.E.A.T zenekarban játszott!” Nem tudjuk még, mi lesz a ‘United World Rebellion’ trilógia befejező részével, melyet elvileg ZP Theart énekelt fel, és Dave „Snake” Sabo korábban szeptember 16-ra jelentett be. Talán beépül az új nagylemezbe?

 

 

A Skid Row 1986 óta folyamatosan létezik, de a Sebastian Bachhal felvett első két album, az 1989-es ‘Skid Row’ és az 1991-es ‘Slave To The Grind’ sikerét nem tudták megismételni. Énekesek jöttek-mentek, de sem a tavaly elhunyt amerikai Johnny Solinger, sem a norvég TNT exfrontembere, Tony Harnell (aki maga is amerikai egyébként), sem az angol DragonForce dél-afrikai születésű alapító énekese, ZP Theart nem tudta visszahozni a régi dicsőséget, lássuk, mit tudnak kezdeni e kiváló svéd hanggal!
Erik Grönwall, aki 2020-ban a zseniális ‘H.E.A.T II’ album után lépett ki a H.E.A.T zenekarból leukémiája miatt, majd felgyógyulása után éppen annak billentyűsével, Jona Teevel hozott össze egy power metal projektet New Horizon néven, most csak annyit mondott: „Hölgyeim és uraim! A kib.szott körök köre ezennel bezárult. Önök a Skid Row új énekesét látják!”

Megosztás