Hogy egy kevés jó hír is jusson mára, a H.E.A.T exénekese, Erik Grönwall bejelentette, hogy az orvosok gyógyultnak nyilvánították, ennek örömére meg is osztott egy Creedence Clearwater Revival-feldolgozást rajongóival.

Erik Grönwall

Még április közepén hozta nyilvánosságra a H.E.A.T egykori frontembere, Erik Grönwall, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála, egy pénteki bejegyzése alapján azonban mostanra újra egészséges: „Ez friss hír: 100%-ban egészségesek a sejtek a testemben. Nem észleltek rákot az orvosok. Nem tudom, hol a fenében kezdjem, hogy kifejezzem azt a hálát és megkönnyebbülést, amit érzek. Úgyhogy ezt külön posztokra kell majd osztani. De egyelőre: KIB…SZOTTTTTTTTTUL IGEEEEEEEEEEN! Ma este alkoholmentes sörrel és édességgel ünneplek!”

 

 

A bejelentéssel egy időben megosztott egy videót is, melyen John Fogerty szerzeményét, a Creedence Clearwater Revival klasszikusát, a Born On The Bayou-t énekli. Az összes hangszert Grönwall egykori zenésztársa, Jona Tee kezelte, aki a videó producere is volt. „Itt tényleg csak kísérletezgettem, de ezt egyszerűen muszáj volt kipróbálnom. Szerintem John Fogerty minden idők egyik legjobb rockénekese. És ez volt az egyik kérés is egy elkötelezett rajongómtól. Köszönöm” – fűzte a dalhoz Erik.

Júliusban, amikor már javulófélben volt az állapota, felvett egy Black Sabbath-nótát is, a Headless Crosst, melyben Jona Tee mellett másik zenészkollégája, Dave Dalone is közreműködött egy gitárszóló erejéig. „Nagyon örülök, hogy bemutathatok nektek valamit, amit már egy ideje meg akartam csinálni. Néhányan tudjátok, hogy az év elején leukémiát diagnosztizáltak nálam. Ez volt a kezdete egy életemet megváltoztató, perspektívákkal teli utazásnak, és ez vezetett el önmagam megtalálásához. Tényleg rájöttem, hogy zenéket készíteni és kiadni az egyik legfontosabb dolog az életemben, és soha nem volt még ilyen fontos számomra. Szóval ezt fogom most tenni. Nagyon boldog vagyok, hogy bemutathatom nektek az én verziómat a Black Sabbath Headless Cross című dalából. A Headless Cross már több éve az egyik bemelegítő dal volt a színfalak mögött, a koncertek előtt. Talán ez a valaha írt leggonoszabb riff” – mondta akkor az énekes.

Megosztás