‘Lady In The Balcony: Lockdown Sessions’ címmel jelenik meg az Eagle Rocknál Eric Clapton legújabb kiadványa. A fotóalbummal kiegészített deluxe verzió már elővételben elfogyott, de a többi variációhoz van itt néhány videó kedvcsinálónak.

Eric Clapton 2021

2021 februárjában Eric Clapton Royal Albert Hallba szervezett élő koncertjei a világjárvány miatt elmaradtak, de ő elszántan koncertezni akart, ezért összehívta zenekarát (Nathan East – basszusgitár, ének, Steve Gadd – dobok és Chris Stainton – billentyűs hangszerek) és úgy döntött, hogy közönség nélkül is felveszi a dalokat. Ez a kiadvány az angliai Cowdray House-ban (Midhurst, West Sussex) készített akusztikus felvételek legjobbjait tartalmazza. A ‘Lady In The Balcony: Lockdown Sessions’ album november 12-én jelenik meg az Eagle Rock Entertainmentnél és 17 számot tartalmaz, köztük Clapton-alapműveket és a Peter Green-korszakból származó Fleetwood Mac-feldolgozásokat, mint a Black Magic Woman és a Man Of The World. A felvételeket a Claptonnal régóta együttműködő Grammy-díjas producer, Russ Titelman felügyelte.

 

 

Ízelítőként a Black Magic Woman, a Golden Ring és az After Midnight akusztikus verzióit hallgathatjuk meg, a 12 x 12 colos fotóalbummal kiegészített Blu-ray + DVD + CD tartalmú deluxe verzió már elővételben elfogyott, de a Blu-ray + CD, a DVD + CD, 4K UHD + Blu-ray, 2 LP, valamint a szóló Blu-ray, DVD és CD formátumokra még bátran lehet jelentkezni.

A ‘Lady In The Balcony: Lockdown Sessions’ dallistája:

01 Nobody Knows You When You’re Down And Out
02 Golden Ring
03 Black Magic Woman
04 Man Of The World
05 Kerry
06 After Midnight
07 Bell Bottom Blues
08 Key To The Highway
09 River Of Tears
10 Rock Me Baby
11 Believe In Life
12 Going Down Slow
13 Layla
14 Tears In Heaven
15 Long Distance Call
16 Bad Boy
17 Got My Mojo Working

Eric Clapton - Lady In The Balcony

Megosztás