Múlt hét pénteken jelent meg a Dream Theater 2011-2012-es turnéján rögzített kiadvány, szeptemberben pedig a ’Master Of Puppets’ előadását bemutató felvétel érkezik új köntösben.

Különleges együttműködést hozott össze jelenlegi kiadójával, az Inside Out Musickal a progresszív metál legendás csapata. A zenekar régi, Ytsejam Records által kiadott archív felvételeit ismét megjelentetik és természetesen új elemek is kerülnek ebbe a különleges gyűjtői sorozatba, amit ‘Lost Not Forgotten Archives’-ra kereszteltek. A sorozat második kiadványa, az ’A Dramatic Tour Of Events – Select Board Mixes’ már teljes egészében meghallgatható a népszerű digitális platformokon, köztük a YouTube-on is.

 

 

A folytatás bejelentése sem maradt el, ugyanis szeptember 17-i megjelenéssel érkezik egy újabb koncertfelvétel digipackes CD-n és 2LP+CD formátumban, amelyet 2002. február 19-én rögzítettek Spanyolországban. A ’Six Degrees Of Inner Turbulance’ turnéjának különleges állomása volt ez a buli, hiszen a spanyol közönség a Dream Theater előadásában hallgathatta meg a MetallicaMaster Of Puppets’ című lemezét. Természetesen, ahogy az előző háromból is, így ebből is készül 250 dolláros áron beszerezhető saját zenekari változat.

‘Lost Not Forgotten Archives – Master Of Puppets’ dallista:

01. Battery
02. Master of Puppets
03. The Thing That Should Not Be
04. Welcome Home (Sanitarium)
05. Disposable Heroes
06. Leper Messiah
07. Orion
08. Damage, Inc.

Dream Theater

Megosztás