A Guns N’ Roses egykori gitárosa úgy gondolja, az Electronic Dance Music rajongói kevés gitárhangzással találkoznak, ezért a sokak által szeretett műfajba megpróbálja becsempészni saját tudását.

DJ Ashba

A korábbi Guns N’ Roses-, jelenlegi Sixx A.M.-gitáros DJ Ashba kreatív módon ötvöz több stílust és az EDM-et (Electronic Dance Music). Egyedi, robbanékony hangzással folytatja kalandos útját az izgalmas műfajba. Ashba ünnepi hangulatot hoz a táncparkettre legfrissebb, A Christmas Storm című kislemezével. Az instrumentális nóta olyan klasszikus ünnepi dalok átdolgozásának keveréke, mint a God Rest Ye Merry Gentlemen, a Carol Of The Bells, a Joy To The World és a Hark The Herald Angels Sing. A dalt a háromszoros Grammy-jelölt Luca Pretolesi (Steve Aoki, Diplo, Lil Jon) keverte.

 

 

Ashba a Las Vegas Review-Journalnak mesélt az új zenei megközelítésről: „Nagyon sok EDM-koncertre elmennék, mert a show-k nagyon ott vannak a topon és a fiatalok eszüket vesztve buliznak, nemde? Az egyetlen dolog, amit észrevettem, hogy hiányzik belőle a gitár. Úgy öt évvel ezelőtt megláttam benne a lehetőséget és azt mondtam, »Jó lenne, ha el tudnám érni valahogy, hogy beoltsam ezt a világot azzal, amit csinálok.« A sok kölyök abban a világban nincs kitéve túl sok gitárnak.”

DJ Ashba - A Christmas Storm

A korábban megjelent Hypnotic és a Let’s Dance kislemezek Ashba első teljes hosszúságú nagylemezén jelennek majd meg. Az előadó tervei szerint az LP-t egy olyan turné keretén belül szeretné népszerűsíteni, ahol csak egy VJ csatlakozik a gitároshoz.

Megosztás