A Living Colour körül megállt a levegő, Corey Glover unatkozik. Új all-star bandájával egy újfajta crossover metalt kovácsolt össze. A legújabb dalukban közreműködő Morgan Rose (Sevendust) szerint az új nóta „k*rvára hasít!” Szerinted?

Disciples Of Verity

Nagy energiájú újoncként robbant be a Disciples Of Verity (D.O.V.), élén a Living Colour énekesével, Corey Gloverrel. A zenekar közelgő debütalbumáról, az augusztus 7-én megjelenő ‘Pragmatic Sanction’-ről bemutatták új kislemezüket, a The Flow-t és a hozzá készített szöveges videót. A dalban közreműködik a Sevendust-dobos Morgan Rose is.

„Az a gondolat, hogy a világtól nem azt kapod, amit megérdemelsz, általános – magyarázza Glover a dal koncepcióját. – Tekintettel a világban dúló nyugtalanságra, ma ez jóval több, mint elképzelés.”

Rose csak annyit tesz hozzá: „Ha bármikor lehetőséged van egy legendával zenélni, ugrasz. A nóta k*rvára hasít! Corey jobb, mint valaha.”

A D.O.V. kihasználja az all-star felállásban rejlő tehetségek széles skáláját – értve ezen elsősorban Corey Glover énekest (Living Colour), Corey Pierce dobost (God Forbid) és George Pond basszusgitárost (Negative Sky), akikhez Mark Monjoy (Sekond Skyn) és Danny Puma (Negative Sky) gitárosok csatlakoztak –, hogy egy újfajta crossover metalt kovácsoljanak. A The Label Groupnál megjelenő debütalbumon számos platinalemezes és Grammy-díjas művész vendégszerepel, mint Morgan Rose (Sevendust), Phil Demmel (BPMD), Jeff Loomis (Arch Enemy), Tara McLeod (Kittie), JJ Sammataro (Negative Sky) és Joe Gareri szólóelőadó.

Korábban már bemutatták a Lying To Myselfet a Vio-lence / ex-Machine Head gitáros Phil Demmel közreműködésével, a csapat legelső kislemezén, a Worthyn pedig Jeff Loomis (Nevermore, Arch Enemy) gitározott.

Disciples Of Verity:

Corey Glover – ének
George Pond – basszusgitár
Corey Pierce – dobok
Mark Monjoy – gitár
Danny Puma – gitár

‘Pragmatic Sanction’ dallista:

01. Lying to Myself (feat. Phil Demmel)
02. The Flow (feat. Morgan Rose)
03. Worthy (feat. Jeff Loomis)
04. The Lost Ones (feat. JJ Sammataro)
05. Confiding In Shadows (feat. Joe Gareri)
06. Remember the Living (feat. Tara McLeod)
07. Unsteady
08. I AM I (feat. Joe Gareri)

Disciples Of Verity - Pragmatic Sanction

Corey Glover főbandája, a Living Colour mindössze annyi életjelet adott idén magáról, hogy a „Black Lives Matter” kampányhoz csatlakozva készítettek egy videót a rendőri brutalitásról, melyhez egy 30 évvel ezelőtti dalukat adták aláfestésként.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás