A Whom Gods Destroy, Michael Romeo és a Trans-Siberian Orchestra énekese, a Whitesnake vokalistája saját zenekarával, a Jelusickkal érkezik májusban az Analog Music Hallba.

Először lép fel Magyarországon a kiváló rockénekes, Dino Jelusick zenekara! Bemutatkozó albumuk tavaly szeptemberben jelent meg ‘Follow The Blind Man’ címmel. Dino jelenleg a Sons Of Apollo tagjai, Bumblefoot és Derek Sherinian által alapított Whom Gods Destroy énekese, de énekelt a Trans-Siberian Orchestrában, David Coverdale vokalistának szerződtette maga mellé a Whitesnake-be és a Dead Daisies zenekarban is szerepelt beugróként Glenn Hughes helyett. Többször hallhattuk már hazai színpadokon is vendégénekesként, ezúttal viszont minden róla szól majd! A horvát Jelusick, melyet Dino korábbi csapatának, az Animal Drive-nak gitárosával, Ivan Kellerrel alapított, a hard rock/heavy/prog metal közönség egyik nagy kedvence lehet a következő években.

 

 

A Dino Jelusick (ének, billentyűs hangszerek), Ivan Keller (gitár), Luka Brodaric (basszusgitár, vokál), Mario Lepoglavec (dob) felállású gárda május 24-én lép fel az Analog Music Hallban. A jegyelővétel március 11-én, hétfőn 10 órától indul a TIXA oldalán, esetleges további infók az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás