Ahogy a csapat megígérte, elkészült a legújabb klipjük, amelyet az ’MMXX’ egyik legkomplexebb tételéhez készítettek. Az Asphyxiation szöveges videójával a pénteken kezdődő európai sorozatot népszerűsítik.

Sons Of Apollo visszatért második nagylemezével, amely az ’MMXX’ címet kapta. A debütáló ‘Psychotic Symphony’ és a varázslatos koncertkiadvány, a ‘Live With The Plovdiv Psychotic Symphony’ után új stúdiófelvétellel jelentkezett a csapat. Az ’MMXX’ Mike Portnoy (dob), Derek Sherinian (billentyűs hangszerek), Jeff Scott Soto (ének), Ron ‘Bumblefoot’ Thal (gitár) és Billy Sheehan (basszusgitár) munkásságát új szintre emeli. A dobos így nyilatkozott a lemezzel kapcsolatban: „Ugyanazt az utat jártuk be, mint a debütáló lemeznél. De már az első pillanatban éreztük, hogy erősebb lemez lett, mert jobban ismerjük már egymást. A ’Psychotic Symphony’ az első alkalom volt, hogy öten együtt dolgoztunk, meg kellett teremtenünk saját terünket, hogy levegőt kapjunk. Mostanra már nemcsak a lemezkészítésben van tapasztalatunk, de a közös turnén is rengeteg tapasztalatot szereztünk. Most már kristálytiszta, hogy milyen kémia alakult ki közöttünk.”

A népszerűsítő kampány egy különleges epizódja volt, hogy minden dalról mesélt egyesével az ötösfogat. A friss szöveges videót pedig az Asphyxiation című dalhoz készítették el.

A Livesoundnak köszönhetően március 25-én Budapesten is látható lesz a progmetal szupercsapat, akik a Barba Negra Music Clubban mutatják be új lemezüket a hazai rajongóknak. Az előzenekar a Mike Orlandóval kiegészülő Noturnall lesz.

Megosztás