Az október 28-ra tervezetthez képest csak november 4-én jelenik meg Devin Townsend új stúdióalbuma, amelyhez megérkezett az új anyagot beharangozó kislemez-trilógia utolsó darabja.

Devin Townsend

A világjárvány alatt írta meg a ‘Lightwork‘ című új albumát Devin Townsend. Az anyag célja, hogy valami szépet, katartikusat, erőteljeset és tisztát nyújtson, optimizmust és erőt adjon a többéves depresszív időszak után. A ’Lightwork’ az erőről, a szeretetről, az elfogadásról, a félelemről és a közös győzelemről szól. Az albumot beharangozó háromrészes videósorozat segítségével ismertük meg a Moonpeople és a Call Of The Void című dalokat, ezt zárja le a Lightworker.
Eredetileg most pénteken jelent volna meg az album, de a gyártási munkálatok csúszása miatt csak egy héttel később, november 4-én érkezik meg a lemezboltokba a kiadvány. A hazai forgalmazóknál a következő fizikai formátumok lesznek elérhetők: CD, bónuszokat tartalmazó dupla CD, 2 CD+Blu-ray változatú artbook, a fekete és a sárga vinyllemez, valamint “all in one” díszdobozos verzió.

 

 

Megosztás