A német thrasher Destruction július 4-én adja első koncertjét a koronavírus járvány lezárása után a svájci Prattelnben található Z7 klubban. A koncerten a bemelegítő szerepet a Poltergeist vállalta magára.

Destruction

A COVID-19 korlátozásoknak köszönhetően nagyon limitált számban értékesítik a jegyeket, ezért az érdeklődő bátrak nem sokat tétovázhatnak.. Schmier azt mondta a koncerttel kapcsolatban: „Nem számítottunk arra, hogy ez ilyen hamar megtörténik, de természetesen elképesztően jó érzés, hogy újra játszhatunk. Nehéz hónapokon vagyunk túl! Nagyon nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy Európa egyik legjobb klubjában térhetünk vissza. A Z7 egyszerűen legendás! Nagyszerű, hogy a poltergeistes testvéreink is velünk tartanak. Ez egy emlékezetes éjszaka lesz, az biztos! Reméljük, hogy a rajongók ugyanolyan izgatottak, mint mi! Gyertek el és csináljuk történelmet együtt!”


Schmier nemrégiben elmondta a Scars and Guitars podcastnek, hogy őt és együttesét „valóban halálra ítélték”, miután minden koncertjüket lemondták a koronavírus-válság miatt.„Alapvetően élő koncertekkel keresünk pénzt. Manapság, amikor a fizikai értékesítés visszaesett, és az emberek streaminggel hallgatnak zenét, nincs elég bevétel egy albumból, tehát élőben kell játszanunk – mondta. – Szerencsére a német kormány némi segítséget nyújtott a kisvállalkozások számára. Mivel a Destruction egy vállalkozás, sürgősségi segítséget kaptunk. A folyamat gyorsabb volt, és kevésbé bürokratikus, mint a szokásos. Természetesen ezek a dolgok időbe telnek, rengeteg pályázatot kellett kitöltenünk, de most valóban elég gyors volt, mint ahogy megígérték, és azt hiszem, pillanatnyilag tényleg nagy segítség nekünk, hogy túléljünk. Nem lesz könnyű, de örömmel mondhatom, hogy a kormányunk ezen a ponton segített nekünk, és ezért úgy gondolom, Németország sokat tett [a kisvállalkozásokért]. Igyekeznek segíteni az embereken, amennyire csak tőlük telik. Úgy értem, itt is sok adót fizetünk, tehát végre itt az ideje, hogy a kormány vissza is adjon belőle. Így működik a rendszer.”

A múlt hónapban a Destruction megajándékozta egy élő albummal azokat a rajongókat, akik otthon ragadtak és nem tudtak részt venni a koncerteken. A ’Born To Thrash – Live in Germany’ a zenekar jelenlegi felállásának első koncertlemeze, május 8-án jelent meg az összes streaming és online platformon. A fizikai megjelenés dátuma július 17.

 

 

Megosztás