Megszólalt a Megadethből kirúgott basszer, elárulta, hogy ügyvédei segítségével pert készítenek elő azzal szemben, aki illegálisan feltöltötte a netre a botrányt kiváltó videókat.

Miután Dave Mustaine kénytelen volt a Megadethből kitenni David Ellefsont, a basszusgitáros megtörte a csendet. Büntetőeljárást kezdeményez az ellen, aki kiszivárogtatta azokat a felvételeket, amelyeken egy maszturbálós videó és szexuális tartalmú magánüzenetek voltak láthatók.

 

 

A basszer ezt a közleményt adta ki: „Nemrég egy nagyon személyes tartalmú videót tettek fel illegálisan az internetre, és hamis vádakat fogalmaztak meg velem szemben. A felvételen látható cselekmények két felnőtt között zajlottak konszenzus alapján, és a tudtom nélkül rögzítették őket. A rendőrség segítségével nyújtom be a bosszúpornográfiával kapcsolatos keresetet a videót közzétevő személy ellen, emellett az ügyvédeim rágalmazási pert készítenek elő szintén ezzel a személlyel szemben, őt a törvény legteljesebb szigorával fogják felelősségre vonni. A legjobbakat kívánom volt bandatársaimnak a közelgő turnéjukhoz.”

Megosztás